ТОП 10 зимові футбольні бутси.

На вулиці стає усе холодніше й темніше, футбольні поля стають усе більш грузлими й важкими. Усе починають підбирати нове термобілизна, горловики й рукавички. Але не варто забувати, що зимові бутси для футболу – це дуже важлива атрибутика в мороз і бруд. Адже в найближчі зимові місяці нам усім необхідна пара черевиків – зимові футбольні бутси (бутси мікси) для мокрого, пухкого й нестійкого футбольного газону. Для цього складемо невеликий рейтинг із ТОП-10 бутс для зими.

Усе знають, як виглядає футбольне поле в цю пору року, тому важливо мати правильне екіпірування, якщо ви не прагнете кататися на своєї п'ятої крапці в найближчі місяці. Головним критерієм при виборі бутс є підошва й тип шипів.

Бутси для зимового футболу для мокрого поля повинні мати подовжені алюмінієві шипи, у відмінності від коротких пластикових для сухого поля. Такий тип шипів дозволяє не сковзати на мокрому полі, робити різкі маневри й надає впевненості в грі. Додайте до цього такі інновації, як, приміром, підошва Nike Anti-Clog, яка не дозволяє бруди забивати підошву й одержите ідеальну пару футбольного взуття для зими.

Отже, ми зібрали 10 кращих бутс SG-Pro


Nike Premier II
Не дуже давно з'явилися Nike Premier третього покоління, але це не означає, що Прем'єр 2 є гірше. Прекрасна модель по своїх характеристиках і комфорту входить у зимовий футбол з підошвою Anti-Clog, яка запобігає нагромадженню бруду на підошві, часто знижуючи ефективність більш довгих шипів. Premier II доступний у різних квітах, але ми вибрали темний варіант, тому що він не так сильно паскудиться. Це виглядає скажено красиво.


adidas X Ghosted.1
Adidas X Ghosted - це надлегкі бутси для швидкісних гравців, для цього необхідно максимальне зчеплення на м'якому ґрунті, яке забезпечують шипи Soft Ground, якщо ви прагнете підтримувати пристойний рівень швидкості. Ми вибрали більш раціональне темне розцвічення для гри на болоті.


PUMA Future 5.1 NetFit
Більш стара модель у репертуарі PUMA, але Future 5.1 пропонує перевага NetFit, яке дає вибір як зашнурувати бутси, щоб забезпечити більш надійну посадку й комфорт. Відмінний варіант, який підходить для всіх видів стоп.


adidas COPA Sense .1
Одні з найпривабливіших футбольних бутс німецького виробника – adidas COPA Sense. Ці вражаючі вигини ще більш прекрасні в чорно-золотому кольорі. Ця пара наповнена технологіями, які допоможуть вам контролювати, гру з першої й до останньої хвилини. Це виразно кращі бутси, якщо ви віддаєте перевагу стриманому стилю.


Nike Mercurial Superfly 8
Топ продажів уже багато років – колекція Меркуріал Суперфлай. Восьме покоління з підошвою Anti-Clog і шипами категорії SG прекрасно показують себе на поле. Яскраві, помітні – прекрасний вибір для сірих зимовий днів.


New Balance Tekela v3
Футбольні черевики Tekela v3 від New Balance, про яких часто забувають, пропонують альтернативний шлях у мир без шнурків. Його колірна гама ідеально підходить для холодної пори року, тому ви одержите однакову комбінацію естетики й продуктивності.


PUMA ONE 5.1
Ще один відмінний бюджетний варіант, щоб вдало відіграти в зимовий період, PUMA ONE 5.1 оснащений підошвою RapidSprint із шипами, які забезпечують швидкість на м'якому ґрунті. Що тобі ще треба?


Adidas Predator 19.1
Ви не можете знайти краще розцвічення для зимових умов, чому колекція «Код шифрування» від Адідас Провідник.


Nike Tiempo Legend 8
Найк Темпо Легенд 8 пропонує повний контроль на поле, і це навіть коли поле являє собою абсолютне болото, завдяки підошві Anti-Clog і шипами SG Pro.


PUMA Ultra 1.3
Ще одна швидкісна пара бутс, що забезпечує необхідне зчеплення для нормальної гри. Прекрасне розцвічення й стримане дизайн, ідеально підходящий для цих умов.

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%