Нові бутси Nike серпень 2023.

Об'єднавши склад команди на сезон 23/24, компанія Nike випустила пакет 'Ready Pack', забезпечивши гравців новими кольорами для Phantom GX, Phantom Luna, Air Zoom Mercurial Vapor 15 та Superfly 9, а також Tiempo Legend 10.

У зв'язку з тим, що в найближчі пару тижнів європейські ліги відновлять свої сезони, компанія Nike випустила Ready Pack до початку сезону 23/24, щоб всі її гравці були готові. Пакет 'Ready Pack' послідував за пакетом United Pack для жіночого чемпіонату світу, до якого увійшли моделі Phantom GX, Phantom Luna, Air Zoom Mercurial Vapor 15 та Superfly 9, а також Tiempo Legend 10, пофарбовані у яскраво-малиновий/чорний/білий колір. При цьому кольори в упаковці міняються місцями. На новій моделі Tiempo Legend 10 основним кольором є білий, а брендинг Swoosh та деталі п'яти виділені чорним контуром. Яскраво-малиновий колір використаний на манжеті та язичці.

 

 

Звичайно ж, головним моментом для обговорення Tiempo Legend 10 є відсутність шкіри, натомість використовується матеріал FlyTouch Plus, завдяки якому Tiempo Legend 10 стали найлегшими Tiempo на сьогоднішній день, а також на 55% водостійкішими, ніж попередні версії. Крім того, FlyTouch Plus забезпечує надійне зчеплення з м'ячем, незалежно від того, мокрий він чи сухий, і чудово виглядає у білому кольорі. Наступна модель – Phantom Luna, в якій яскраво-малиновий колір займає основне місце та домінує в дизайні. Чорний та білий колір насправді відіграє лише мінімальну допоміжну роль, присутні у брендингу та на шипах підошви Cyclone 360.

 

 

Модель Phantom Luna розроблена з урахуванням побажань жінок-спортсменок і має анатомічну конструкцію з нижчою манжетою, що забезпечує дуже щільне прилягання до гомілкостопа, а вищий комір забезпечує надійну фіксацію. Підошва Cyclone 360 має круговий малюнок шипів у районі пальців ніг, що забезпечує обертальне зчеплення на будь-якій поверхні, а також можливість приземлятися, повертатися або відштовхуватися одним рухом. Нова конструкція значно знижує обертальне зчеплення, забезпечуючи зчеплення без зайвої чіпкості.

Потім ми отримуємо новий разючий дизайн для Air Zoom Mercurial Vapor 15 і Superfly 9. Як і Tiempo, вони мають переважно білу основу, але при цьому на п'яті є яскраво виражена графіка з брендингом 'Air'. У чорному кольорі виконано фірмовий знак Swoosh на передній частині стопи та на кінчиках шипів.

 

 

І, нарешті, модель Phantom GX, у якій яскраво-малиновий колір використовується у верхній частині Gripknit, а чорний – на п'яті та білий – на підошві. Як і Mercurial, Phantom GX випускаються у двох варіантах: з низькою посадкою та з динамічною посадкою. Головною особливістю GX, як і Phantom Luna, є технологія Nike Gripknit, що забезпечує ідеальну взаємодію з м'ячем, надаючи врівноважену ступінь зчеплення, достатню для додаткового контролю, при цьому не є надто інтенсивною.

 

 

 

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%