Холанд на порозі підписання контракту з adidas

Схоже, що одна з найтриваліших саг пов’язаних зі спонсорським контрактом за останній час закінчиться найближчим часом після того, як Ерлінг Хааланд з’явився на свою офіційну презентацію в Манчестер Сіті у новій моделі adidas X Speedportal.1.

Пума? Найк? Адідас? Після того, як Ерлінг Хааланд зв’язав своє ігрове майбутнє та розвіяв будь-які чутки, підписавши контракт із «Манчестер Сіті» після місяців спекуляцій, тепер схоже, що ми можемо підійти до кінця такої ж довгої саги – саги про його наступний спонсорський бренд. Хааланд був спортсменом Nike практично протягом усієї своєї професійної кар’єри, але час його роботи з Swoosh добігав кінця, не було жодних ознак відновлення. Додаткове масло підлилося в спекулятивний вогонь, коли він відновлювався після травми і був помічений в adidas X Speedflow. Це відбулось як раз після зустрічі із Зінедіном Зіданом у штаб-квартирі adidas у Герцогенаурахі. Але чутки про перехід до PUMA теж не зникли.

 

Ці чутки також, здається, набули популярності після того, як він перейшов у спонсорований PUMA City, особливо коли його помітили в кросівках PUMA Ultra 1.3 «City Edition» на деяких його рекламних знімках. Але схоже, що adidas виграв гонку за підпис норвежця після того, як Хааланд одягнув ще не опублікований X Speedportal.1 на своїй офіційній презентації. Незважаючи на те, що офіційно нічого не було оголошено, це найяскравіша ознака того, що Adidas підписав одного з найгарячіших молодих нападників сучасного футболу.

Весь футбольний світ зараз дивиться на нього, він щойно оголосив, що візьме футболку з номером 9 у «Сіті». Всі чекають на його офіційну презентацію у новій команді. Він не міг просто взути будь які бутси, які потрапили до рук. Це був спланований крок.  До того ж, той факт, що він був у неопублікованому кольорі X Speedportal наступного покоління, який дуже контрастно виглядає по відношенню до голубого комплекту City, змушуючи всіх бачити їх за кілометр, підтверджує наші аргументи.

 

Перегони за його підпис — це те, що, як ми говорили, adidas просто має виграти, і, здається, вони зараз на завершальній стадії отримання цього.

Залишилось лише офіційне оголошення...

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%