Нові бутси Кріштіану Роналду Роналду CR7 2022.

Роналду представив нове розцвічення Nike Mercurial

У матчі з «Бернлі» Крістіано Роналдо з'явився на поле тільки на 68 хвилині вийшовши на заміну замість Едінсона Кавані, що є дуже незвично для Кріро. У тому матчі «МЮ» втратив два очка, але це не перешкодило португальцеві дебютувати в новій колірній гамі для Nike Mercurial Superfly 8.

Роналду не відіграє в стандартних бутсах. Якщо він прагне нову нестандартну колірну гаму, Nike запропонує йому новий фірмовий образ, от і все. От звідки ми знаємо, що новий вид Mercurial Superfly 8 на ногах нападника «Манчестер Юнайтед» — це майбутня колірна гама, а то, що він створив сам за допомогою платформи персоналізації Свуш. Отже, на що ми тут дивимося?

Можливо, це нове фірмове розцвічення португальської легенди, але, швидше за все, це буде наступна частина лінійки «Dream Speed». На сьогоднішній день ця серія випускалася два рази в рік з моменту її первісного запуску у вересні 2019 року. Але торік був тільки один випуск, а версія 4.0 з'явилася ще в березні. Таким чином, майже 12 місяців через це цілком може бути довгоочікуваний 5.0, хоча на перший погляд немає ніяких явних натяків на швидкість.

У новій колірній гамі використовуються фіолетові й бірюзові пастельні відтінки у верхній частині, а великий контур Swoosh простягнеться вниз по бічній стороні й через передню частину стопи. Менший лого потім перебуває усередині, а інший Свуш перебуває на середній стороні. Оскільки Роналду вже носить ці бутси, ви можете очікувати вступу їх продаж уже в найближчі тижні…

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%