Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини).

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 1

Трансфер, якого ніхто не очікував... Ну, може бути, 12 місяців тому, але не зараз. Так, Ліонель Мессі - легенда «Барселони», , що забив 672 гола в 778 матчах, - офіційно є гравцем «Парі Сен-Жермен». И це правда!

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 2 Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 3

Божевільні п'ять днів завершилися деякими знаковими світлинами, що демонструють видовище, яке багато думали, що вони ніколи не побачать: Ліонель Мессі у футболці ПСЖ проходить парадом по Парк де Пренс, завершивши своє медичне обстеження й підписавши дворічний контракт із гігантом Ліги 1. Це завершує божевільний кінець дивної спадщини в «Барселоні», але також знаменує початок нової глави для одного з найбільших гравців усіх часів, даючи йому увага до трансферів і галас, яких раніше не вистачало в його блискучою кар'єрі.

Так, були сльози, але цей початок нової глави.

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 4 Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 5

Його прибуття завершило чудове трансферне вікно для клубу, у якому вони підписали Джанлуїджі Доннарумму - можливо, одного із кращих воротарів у світі, Серхіо Рамоса - чий трофейний список уступає тільки самому Мессі й Джині Вейналдум - переможець Прем'єр-ліги й Ліги чемпіонів, усі безкоштовно, у той час як єдиний гроші, які вони витратили, були на переможця Серії А Ахрафа Хакімі. Загалом, доповнення, які не тільки зміцнюють і без того сильну команду, але й виводять її на рівень. На рівень історичного «Реал Мадрид Галактікос».

Мессі вибудується разом з Кіліаном Мбаппе й Неймаром, щоб сформувати одну з найсмертоносніший ударних сил усіх часів - Почтино, мабуть, облизує губи. Це справжній фентезі-футбол, хоча тиск на гру буде сильним. Тиск, який прийде подолати без Мессі на початку, адже в аргентинця не було передсезоння. Тільки уявіть собі сцени, коли він виходить на поле…

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 6 Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 7

Так чому ПСЖ? Що ж, для ПСЖ відповідь очевидна. Дохід, який вони одержать тільки від продажу футболок, буде величезним (не забувайте про ледарів, які вибігли й купили футболки ПСЖ із написом «Мессі 19» після слухів про те, що це його номер, перед підтвердженням того, що він насправді буде носити номер 30).

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 8

Для Мессі, однак, крім очевидного факту, що ПСЖ - одна з деяких команд, які можуть собі його дозволити, є також той факт, що в нього уже є друзі в клубі, акцентовані недавнім святковим знімком, у якому він разом з Неймаром, Ди Марія, Вератті й Паредес. Додайте до цього, що Париж - це всього лише швидкий переліт на приватному літаку з Барселони для родини й друзів, і це стане легеням для розуміння. Але, крім цього є шанс на успіх, щоб ще раз вписати своє ім'я в книги рекордів.

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 9 Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 10

Одним із ключових аргументів у дебатах Мессі проти Роналду завжди було те, що португалець вигравав трофеї в багатьох країнах, від Прем'єр-ліги до Ла Ліги й тепер Серії А, у той час як Мессі залишався у своїй зоні комфорту протягом усієї своєї кар'єри. Ну, більше немає. Хоча ПСЖ в останні роки домінував у Лізі 1 ( незважаючи на торішній провал), якщо Мессі зможе допомогти виграти бажану Лігу чемпіонів, то він самим рішучим образом закріпить своя спадщина. Тепер він одержав можливість заслужити міжнародну славу на клубному рівні й ще раз виграти ЛЧ із парижанами.

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 11

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 12

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 13

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 14

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 15

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 16

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 17

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 18

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 19

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 20

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 20

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 21

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 26

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 27

Говорять, що головний спонсор Лео - німецький виробник Adidas, заплатив круглу суму понад контракт, щоб у мережі з'явилося фото з роздягальні ПСЖ, де Мессі взуває нові бутси (фото нижче).

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 28

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 29

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 30

Перехід Мессі у ПСЖ (32 світлини) - фото 31

Перехід Мессі в ПСЖ (32 світлини) - фото 32

Приємно усвідомити, що ми з вами стали свідками історичного переходу, а поперед нас чекає не менш цікавий новий сезон. Подивимося зможуть чи "Галактікос" з Парижа побрати всі трофеї в цьому футбольному році, а головне зможе чи ПСЖ уперше у своїй історії виграти Лігу Чемпіонів...

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%