Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді.

На цьому тижні футбольні чемпіонати по всій Європі вийшли з літньої сплячки й приступилися до боротьби за нові титули, що зробило глобальний огляд ще більш цікавим: кумири мільйонів зашнурували останні колекції, спеціальні випуски, нестандартні утвори й класичні бутси. Подивимося, що впало в око...

Іван Сунджич (Бірмінгем Сіті) Nike Tiempo Legend 9

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 1 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 2

Кубок Карабао стартував минулого тижня, коли "Бірмінгем Сіті" обіграв "Колчестер" 1:0 у першому раунді. У тому матчі хорватський півзахисник синіх Іван Шуніч був помічений в елегантному розцвіченні Nike Tiempo Legend 9 'Renew Pack' - модель, яку вже не зустрінеш на високому рівні топ-5 ліг, але виглядає вона круто, оскільки сині акценти прекрасно сполучаються з формою Бірмінгема.

Джованні Ло Сельсо (Тоттенхем Хотспур) adidas Predator Freak low .1

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 3 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 4

На цьому тижні був представлений новий пакет EQT, у якому adidas відзначає 30-річчя з тих пор, як бренд зробив революцію у своєму спортивному одязі. Вони зробили це, обернувши Predator Freak культовим кольором OG EQT. Фішка полягає в тому, що в справжнє час він доступний тільки в США, але це не перешкодило півзахисникові «Шпор» Джованні Ло Сельсо зашнуруватися в елітну версію .1 на тренуванні й потім зіграти в них під час вражаючою стартовій перемозі «Шпор» над чинним чемпіоном «Манчестер Сіті».

Марко Асенсіо (Реал Мадрид) adidas predator Freak low .1

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 5 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 6

До Ло Сельсо в EQT Predator Freak low .1 приєднався гравець «Реала» Марко Асенсіо, який з'явився на поле з ослона запасних під час стартової перемоги «Реала» над Алавесом з рахунком 4:1. Образ являє собою білу основу, з'єднану з відтінками «Sub Green» через шипи на підошві передньої частини стопи й верху Demonskin.

Крістіан Пулісич (Челсі) PUMA Ultra 1.3

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 7 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 8

Крістіан Пулішич був оголошений гравцем PUMA на минулій тижню, і він почав свій шлях з новим спонсором із забитого гола. Забив другий гол «Челсі» і активно взявши участь у перемозі над «Кристал Пелас» з рахунком 3:0. Відзначимо, що він відіграв у колекції бутс Пума Ультра, але в досить цікавому дизайні на носку. Що це було – спеціальна серія від німецького бренда або звичайна наклейка?

Мемфіс Депай (Барселона) adidas X Speedflow+

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 9 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 10

Нова надія Барси Мемфіс Депай продовжує фліртувати з різними марками взуття, і на цьому тижні голландська зірка здався на тренуванні взутим у нові Adidas X Speedflow+ без шнурків. При цьому варто відзначити, що в офіційному матчі він повернувся до Under Armour Magnetico Pro і відмінно виявив себе в переможному для його команди матчі проти «Реал Сосьєдад» з рахунком 4:2. З яким брендом він в остаточному підсумку підпише угода?

Месут Озіл (Фенербахче) Concave Halo+

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 11 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 12

Дійсно цікавий перехід для Місута Озіла з «Фенербахче». Протягом минулого року він був вільним агентом, насолоджуючись волею носити ті футбольні копочки, які йому подобаються, від дешевих Adidas Predator Accelerators до нових Nike Mercurial Vapor, і тепер схоже, що колишній гравець збірні Німеччини зупинився на новому бренді. Це не те, що ми очікували, але півзахисник зашнурувався в Concave Halo+ і допоміг своєї комадні обіграти Деміспор з рахунком 1:0 у першому турові Турецької Суперліги.

Алекс Окслейд-Чемберлен (Ліверпуль) Nike T90 Laser III

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 13 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 14

Приємно бачити, що «Бик» повернувся в лад на цьому тижні після невдалої кампанії в минулому сезоні через травми. Півзахисник «Ліверпуля» готувався до початку сезону 21/22, зашнурувавши класичний Nike T90 Laser III на тренуванні, а потім знову перемкнувся на свій Phantom GT «Пакет мотивації» для першої перемоги його команди над «Норвічем» з рахунком 3:0.

Футбольні бутси Олександра Зінченко (Манчестер Сіті) PUMA King Platinum

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 15 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 16

Український гравець «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко вийшов на поле з ослона запасних під час програшу його команди «Шпорам» з рахунком 1:0. Якщо в минулому сезоні Зіна відіграв в Puma ULTRA 1.3, те цей сезон він починає в новеньких бутсах PUMA King Platinum з натуральної шкіри. Очевидно після народження дочки йому захотілося чогось новенького й ми повністю схвалюємо його вибір. Хочеться побажати головній зірці української збірної удачі й побільше ігрового часу в новому сезоні.

Чимі Авіла (Осасуна) adidas X Speedflow+

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 17 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 18

Осасуна відіграв з «Ліверпулем» в останньому передсезонному товариському матчі на цьому тижні, і в цьому матчі нападник Чимі Авіла був помічений у гладкій і без шнурків adidas «Escape Light» X Speedflow+. Варіант затемнення нечасто зустрічається на професійних полях, і Авіла повернувся в розцвічення «Метеоритний пакет», коли зійшов з ослона запасних у стартовому матчі Ла Ліги 0:0 з «Еспаньйол».

Еміль Конрадсен Цейде (Русенборг) adidas F50 Adizero IV

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 19 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 20

На цьому тижні продовжилися кваліфікаційні раунди Ліги конференції Європи УЄФА, і «Русенборг» забронював собі місце в плей-оффа, перемігши Домжале із загальним рахунком 8:2. У відповідному матчі, у якому норвежці виграли з рахунком 2:1, нападник Еміль Конрадсен Сеїд одягся в adidas F50 Adizero IV у карколомній колірній комбінації «Neon Pink / Running White / Solar Blue» 2014 року.

Вірджіл Ван Дейк (Ліверпуль) Nike Tiempo Legend 9

Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 21 Бутси Олександра Зінченко в глобальному огляді - 22

Великий Вірг зробив своє довгоочікуване повернення в дебютній перемозі «Ліверпуля» над «Норвічем», допоміг своїй команді зберегти ворота на замку й виглядав так само спокійно й урівноважено, як завжди. І він зробив це в Nike 'Motivation Pack' Tiempo Legend 9 - уперше він зіграв у цьому кольорі. Нагадаємо, що «Ліверпуль» переміг 0:3.

Нагадуємо, що купити футбольні бутси дешево з гарантією й доставкою по Києву й Україні можна в нашому магазині. Наші консультанти готові допомогти з вибором потрібної колекції й точного розміру.

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%