Глобальне спостереження за бутсами

Ще один тиждень, ще один випуск рубрики "Спостереження за бутсами", в якій ми шукаємо по всьому світу кращі новинки та спеціальні випуски, а також потенційні зміни брендів та нові угоди, а Ерлінг Хааланд, можливо, ще на крок ближче до остаточного визначення свого майбутнього. Багато цікавого, давайте почнемо...

Ерлінг Хааланд ("Манчестер Сіті") Nike Phantom GX Link

 

Сага про бутси Ерлінга Хааланда, схоже, наближається до свого завершення, і, схоже, що саме компанія Nike вийде з цієї бійки з його ім'ям, знову підписавши контракт. Останнім підтвердженням цього стало те, що Хааланд грав в останній моделі Nike Phantom GX 'Link', забивши єдиний гол у ворота Кристал Пелас ”.

Філ Фоден ("Манчестер Сіті") Nike Phantom GX Link

 

Ще одним гравцем "Сіті", який одягнув нові Phantom GX "Link", став Філ Фоден, однак, на відміну від Хааланда, Фоден одягав їх тільки на тренуваннях, вибравши для матчу на полі забарвлення "Blast Pack".

Орельєн Тчуамені ("Реал Мадрид") Nike Phantom GX DF

 

Орельєн Тчуамені - один із перших спортсменів, які продемонстрували комір Dynamic Fit версії Nike Phantom GX 'Link', яка постачається в комплекті з Ghost Lace System. Француз надів їх під час перемоги 3:1 над "Еспаньолом" у ці вихідні.

Джуд Беллінгем ("Боруссія Дортмунд") Невипущена модель adidas Predator Accuracy.1 low

 

Джуд Беллінгем зіграв у матчі з "Шальке" (2:2) у вихідні у невипущеному забарвленні adidas Predator Accuracy .1 low, що дозволяє припустити, що ця модель з'явиться у продажу з дня на день.

Букайо Сака ("Арсенал") New Balance Furon v7

 

Минулого тижня New Balance випустив колекцію "Rare Force", в якій були представлені суто білі версії Furon v7 і Tekela v4, і Букайо Сака взувся в першу з них на недільну перемогу "Арсеналу" над "Фулхемом" з рахунком 3:0.

Шейла Гарсія ("Атлетіко Мадрид Феменіно") New Balance Tekela v4

 

Шейла Гарсія носила New Balance 'Rare Force' Tekela v4, забивши гол у чвертьфінальній перемозі "Атлетіко Мадрид Феменіно" над "Гранадою" з рахунком 3:0 у Копа де ла Рейна.

Вінісіус Жуніор ("Реал Мадрид") Nike Mercurial Vapor XIV

 

Конфлікт Вінісіуса-Жуніора з Nike не подає ознак вирішення: за повідомленнями, бразилець все ще хоче розірвати свій контракт із брендом. Цього тижня він грав у білій версії Mercurial Vapor XIV, створеної на індивідуальне замовлення SWithADot .

Кіліан Мбаппе ("ПСЖ") Nike Air Zoom Mercurial Superfly IX

 

На честь досягнення Кайлена Мбаппе , який став найкращим бомбардиром ПСЖ за всю історію клубу, компанія Nike випустила спеціальну версію Air Zoom Mercurial Superfly IX, зробивши її схожою на Mercurial Vapor XI – бутси, в яких він забив свій перший гол за ПСЖ. Очікувалося, що Мбаппе одягне їх проти "Баварії" у Лізі чемпіонів, але натомість він дебютував у них у ці вихідні, забивши гол на 90-й хвилині в матчі Ла Ліги проти "Бреста".

Фероз Бахарудін (JDT FC) Mizuno Morelia Neo III Shining

 

Минулого тижня Mizuno випустила Morelia Neo III у кольорі "білий/голограма/холодний сірий", який японський бренд назвав "Shining". У Суперлізі Малайзії ми вперше побачили їх на ногах Фероза Бахарудіна, який грає за команду Johor Darul Ta'zim FC, що займає перше місце у турнірній таблиці.

Мануель Аканджі ("Манчестер Сіті") PUMA Future Ultimate

 

Ще один гравець у рядах "Манчестер Сіті" перейшов із Nike на PUMA. Мануель Аканджі, слідуючи стопами Джека Гриліша, взувся у Future Ultimate "Supercharge". PUMA, використовуючи своє положення технічного спонсора клубу.

Набі Кейта ("Ліверпуль") adidas COPA Pure+

 

Схоже, що на півзахисника "Ліверпуля" Набі Кейта чекають великі зміни, оскільки чутки говорять про те, що його перебування в клубі може закінчитися цього літа. І, схоже, до цього можна додати нову угоду з купівлі бутс: нині півзахисник Гвінеї грає у чорній версії adidas COPA Pure+.

Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%