Смарагдова новинка Tiempo Legend X

Починаючи святкування 30-річчя однієї з найзнаковіших і найдовговічніших колекцій бутс у футболі, Nike представляє Tiempo Legend X «Emerald» у розкішній смарагдовій кольоровій гамі «Dark Atomic Teal/Sail».

Nike Tiempo, одна з найстаріших моделей футбольного взуття, яка знаходиться на найвищому рівні, дійсно не потребує представлення. З моменту свого вражаючого дебюту на чемпіонаті світу 1994 року колекція зберегла свій статус у процесі постійної еволюції, змінюючись згодом, щоб гарантувати, що вона залишається актуальною і завжди присутня на полях вищого футбольного рівня. Тепер, через 30 років після цього дебюту і пам'ятаючи про цю важливу віху, Nike відкриває завісу над Tiempo Legend X "Emerald" - першими в низці релізів, присвячених цій іконі.

 

Tiempo X повернулися у вересні 2023 року та стали першими моделями, оснащеними FlyTouch Plus – найновішим інноваційним матеріалом Nike. Це запатентована синтетична шкіра, м'яка, легка та міцна, яка дає спортсменам підвищений контроль м'яча там, де їм це найбільше потрібно, а також завдяки цьому матеріалу Tiempo Legend X знизила свою вагу і перетворилася на найлегшу серед усіх моделей Tiempo на сьогоднішній день. Плюс до цього вологопоглинання цього матеріалу стало на 55% менше, ніж попередні шкіряні версії.

Видання «Emerald» представлене в зеленому кольорі, офіційно названому «Dark Atomic Teal/Sail», з бірюзовим кольором як основний колір, що домінує у верхній частині, а білі акценти красиво контрастують, створюючи унікальний вигляд. Перламутровий ефект натякає на 30-річний ювілей (30 років – це перли). Це образ, який ви можете побачити досить широко протягом найближчих тижнів, у ньому беруть участь такі професіонали, як Джамал Мусіала, Пернілле Хардер, Лія Вільямсон, Френкі Де Йонг та багато інших.

 

Офіційний старт продажу нової смарагдової колекції Nike Tiempo Legend X «Emerald» буде 15 квітня, тобто вже наступного понеділка, а з'явитися дана модель в Україні ближче до кінця місяця і її можна буде купити в нашому магазині.

Відгуки по новинам
Середній рейтинг: 5  Всього відгуків: 1
    • 09.04.2024
    • Гость
    хочу заказать
Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%