Нові бутси Беллінгема - Predator 24

 

 

Джуд Беллінгем зашнурувався в Predator 24 нового кольору.

Джуд Беллінгем завжди є надійним місцем, щоб перевірити останні образи adidas Predator 24, і, безперечно, півзахисник «Реала» знову зробив це, одягнувшись у майбутній колір у тренувальному таборі Англії.

Хоч він і був випереджений у дебюті останнього кольору Predator 24 італійцем Джакомо Распадорі, але Джуд Беллінгхем дав нам ще краще уявлення про майбутню кольорову гаму, тренуючись з Англією. Хлопчик із плакату Predator 24 приєднався до Трьох Левів на початку цього тижня та продовжив, щоб ми добре поглянули на нову кольорову гаму з усіх боків, демонструвати темно-синій і сріблястий поділ у великих деталях.

 

 

 

У той час як його товариші по команді «Реал Мадрид» Начо та Едер Мілітао дарували нам перший погляд на ще один майбутній колір Predator 24 – данина кольорам «Electricity» Accelerator, Беллінгхем вибрав цей новий вигляд.

Як ми бачили у випадку з Распадорі, це ще одне триколірне виконання, хоча й суттєво відрізняється від класичного чорного, білого та червоного Predator, до якого ми звикли та який був представлений у випуску «Solar Energy». Цей заміняє чорно-білий на темно-синій і сріблястий, а червоний колір залишається єдиним кольором. Це ще один унікальний вигляд із темно-синім і сріблястим поділом між бічними та середніми сторонами черевика, а червоний зарезервований для язика та фірмових гумових плавників.

 

 

 

Це вигляд, який нагадує культовий матчевий м’яч Roteiro з Євро-2004, що мало б певний сенс, враховуючи 20-ту річницю цього змагання та майбутній Євро цього літа.

Очікуйте, що в найближчому майбутньому ця колірна гамма з’явиться у продажу.

 

Відгуки по новинам
Середній рейтинг: 5  Всього відгуків: 1
    • 20.03.2024
    • Гість
    Коли вони будуть в наявності?!
Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%