Нові бутси Мессі «Spark Gen10»

adidas запускає X Crazyfast Messi 'Spark Gen10s'.

Натхненний любов’ю Мессі до своєї національної команди та історією, яка проходить через Альбіселесте, Adidas запускає X Crazyfast Messi «Spark Gen10s», останню фірмову серію бутсів аргентинця.

Adidas, звичайно, не стримується, коли мова заходить про фірмові черевики для Ліонеля Мессі. Форвард «Інтера» з Маямі мав вісім пар після свого повернення в «Х» у червні 2021 року, причому три з них — за останні шість місяців. Що ж, тепер ви можете додати ще одну до цих списків, з офіційною презентацією X Crazyfast Messi 'Spark Gen10s'. І так, ми пробачимо культовий номер Мессі 10 у назві, тому що це гарні бутси.

 

У нас уже був ранній попередній перегляд X Crazyfast Messi 'Spark Gen10s', і велика людина, яка носила їх, дебютувала в передсезонному товариському матчі «Інтер Маямі» проти клубу його дитинства «Ньюеллс Олд Бойз» минулого тижня, але тепер ми познайомимося ближче та особисто.

Дизайн X Crazyfast прикрашений темно-синім кольором на тлі білого, а відтінок золота проходить крізь оздоблення бічної та середньої сторони черевика, що символізує перемоги, здобуті під час носіння історичної форми національної збірної Аргентини. Логотип Мессі непомітно розташований на передній частині стопи, а напис «Мессі» вирізняється верхньою частиною. І нарешті, стелька докладно описує невід’ємну спадщину того, що означає грати за Аргентину, вшановуючи кожен із трьох разів, протягом яких вони перемагали на Чемпіонаті світу з футболу.

 

 

Відгуки по новинам
Середній рейтинг: 5  Всього відгуків: 1
    • 20.02.2024
    • Гість
    Круті бутси
Ще на тему:

Каталог

РЕЄСТРУЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ДО 15%